Speelgoed


Bij Lievelings Kids Boutique vind je allerlei speelgoed voor baby's en kinderen van 1 tot 10 jaar. In onze webshop en fysieke winkel vind je onder andere boeken, knuffels en houten speelgoed. Ken je bijvoorbeeld de knuffels van Happy Horse al? Deze zachte knuffels zijn veilig voor je kleintje en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Leuk als kraamcadeau, verjaardagscadeau of zomaar omdat ze lekker zacht zijn. De keuze is reuze, laat je inspireren door ons leuke speelgoed van de mooiste kindermerken!

Ben je op zoek naar specifiek speelgoed voor kinderen, speelgoed voor baby's, of heb je hulp nodig bij het uitzoeken van een cadeau? Neem gerust contact met ons op, we geven je graag persoonlijk advies! Uiteraard ben je ook altijd welkom in onze fysieke babywinkel in Dokkum, waar we je ook graag voorzien van advies. Kun je niet kiezen uit ons leuke aanbod kinderspeelgoed? Geef dan onze cadeaubon cadeau, zodat de ontvanger zelf wat leuks uit kan zoeken in onze webshop of winkel. 
 

Kinderboekjes

Franca, een van de eigenaressen van Lievelings, zit al jaren in het onderwijs. Zij weet als geen ander hoe belangrijk het stimuleren van lezen is voor je kindje. Ook onze eigen kinderen zijn dol op voorlezen en lezen! Leuke kinderboekjes vind je dan ook in onze winkel in Dokkum en in onze webshop. Spelenderwijs verhaaltjes (voor)lezen en leuke tekeningen bekijken in een prentenboek. Wist je dat je je kindje veel opsteekt van een leuk kinderboek? 

 

Lievelings Kids Boutique

Bij Lievelings Kids Boutique shop je eenvoudig online babykleding, kinderkleding, lifestyle producten en speelgoed. Je vindt hier duurzame babykleding en duurzame kleding voor kinderen. Wij hebben alle producten met veel aanzicht en plezier voor je uitgezocht. We inspireren je graag met de leukste collecties voor de kleintjes. Onze winkel is in 2021 opgericht door Franca & Agathe. Kom ook gerust eens langs in onze fysieke kinderwinkel in Dokkum, we heten je graag van harte welkom!

 


Gratis verzending vanaf € 75 | Lievelings Kids BoutiqueSnelle verzending 1-3 dagen | Lievelings Kids BoutiqueFysieke winkel in Dokkum | Lievelings Kids Boutique


© 2021 Lievelings | sitemap | rss