Preloved


Naast de nieuwe collecties hebben wij bij Lievelings Kids Boutique ook preloved kinderkleding, waar we kwalitatieve merkkleding een tweede leven geven. Je kunt bij ons ook preloved merkkleding inbrengen. Lees hieronder hoe! Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op per e-mail info@lievelingskidsboutique.nl.
 

Voorwaarden Preloved

1. Kleding inbrengen:

Heb je merkkleding die je wilt inbrengen? Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken, maar bent gewoon welkom onder openingstijden. 

Als het je eerste keer is, dan schrijven we je in als nieuwe inbrenger. Je kunt je tas met kleding vervolgens bij ons achterlaten, waarna wij selecteren welke kleding in de winkel wordt gehangen. Kleding die niet voor verkoop in aanmerking komt, kun je op een later moment weer ophalen. De kleding gaat door een strenge selectie. Dit zijn de belangrijkste spelregels:

  • Je kunt maximaal 10 stuks per keer inbrengen. 
  • Alleen merkkleding komt voor verkoop in aanmerking. Kleding van bijvoorbeeld Hema, Shoeby, WE of Terstal kan niet worden ingebracht. Er is niks mis met deze kleding, maar we willen het aanbod graag passend houden bij de merken die we verder bij ‘Lievelings Kids Boutique’ verkopen.
  • De kleding moet heel en schoon zijn. Kleding die een tijd op zolder heeft gelegen, is vaak niet fris meer; graag even wassen van tevoren. Kleding waarvan er naadjes los zijn, ritsen niet goed werken en waar vlekjes in zitten komen niet voor verkoop in aanmerking.
  • Ook moet de kleding passen in het huidige modebeeld; kinderkleding van bijvoorbeeld 5 jaar geleden, is nu niet meer verkoopbaar.
  • Zomerkleding kun je inbrengen van februari t/m juli. Winterkleding is welkom van augustus t/m januari. 

Wij verkopen je merkspullen via een 50-50 regeling, dit houdt in dat 50% van jou is (shop-tegoed) en 50% voor Lievelings Kids Boutique.

2. Tegoed:

Je kleding krijgt een prijskaartje met een persoonlijke code, zo wordt exact bijgehouden wat er verkocht is. Als er een item verkocht wordt, is 50 % van de verkoopprijs voor de inbrenger. Dit bedrag wordt omgezet in shop-tegoed. Lievelings Kids Boutique bepaalt de verkoopprijs; dit zijn eerlijke, redelijke prijzen, die passen binnen het concept van de winkel. We behouden ons het recht voor de prijs tussentijds aan te passen. 

3. Niet-verkochte kleding ophalen:

De ingebrachte artikelen mogen gemiddeld zo’n 10 weken in de winkel hangen. Artikelen die na deze periode niet zijn verkocht gaan bij voorkeur naar een goed doel*. Mocht je de niet-verkochte kleding terug willen, dan krijg je een week voor het verstrijken van de retourdatum bericht dat je de spullen op kunt komen halen. Je komt langs in de winkel en kunt jouw kleding dan zelf uit de rekken halen. Als de drukte het toelaat helpen we je hier uiteraard bij! Kleding die binnen 4 weken na de retourdatum niet is opgehaald, wordt alsnog aan het goede doel geschonken. 

* Niet-verkochte kleding die niet meer terug hoeven naar de eigenaar schenken we aan een goed doel. 

*Wij dragen geen verantwoordelijkheid voor het zoekraken van kleding op welke manier dan ook. Het is voor Lievelings Kids Boutique niet mogelijk om je kleding te verzekeren, omdat het geen eigendom van de winkel is.

© 2021 Lievelings | sitemap | rss