• Lorem ipsum

Wij zijn Franca & Agathe, al jaren vriendinnen en sinds 2021 ook eigenaressen van deze prachtige kids boutique in hartje Dokkum. We hebben het geluk gehad dat er een prachtig monumentaal pand op ons pad kwam, wat onze stenen boutique meteen karakter geeft.

Franca, getrouwd en moeder van twee, is werkzaam als docent in het basisonderwijs. Agathe, getrouwd en moeder van twee, werkt in het ziekenhuis als regieverpleegkundige. In 2020 hebben we de keuze gemaakt onze dromen na te jagen. Dit heeft geresulteerd in de start van Lievelings Kids Boutique. In augustus 2021 hebben we zowel onze stenen boutique als onze online boutique geopend. Wij zijn super blij en hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij!
 

Baby- en kinderwinkel

Bij Lievelings Kids Boutique vind je duurzame babykleding en kinderkleding, speelgoed en lifestyleproducten, die wij met veel plezier een aandacht voor je hebben uitgezocht. We inspireren je graag met de leukste collecties voor de kleintjes, en helpen je graag met leuke cadeautjes of het samenstellen van een kraambox. Onder het kopje merken vind je alle merken die wij verkopen.


Preloved

Naast de nieuwe collecties werken wij ook met een preloved afdeling, waar we kwalitatieve merkkleding een tweede leven geven. Heb je interesse voor het inbrengen van kleding? Lees hier meer over preloved en onze voorwaarden. Of neem gerust eens contact met ons op. 

Tot ziens in het mooie Dokkum of online!

Franca & Agathe