• Lorem ipsum

Verzending

Lievelings Kids Boutique brengt een bijdrage voor de verzendkosten in rekening. Wij leveren via PostNL en na het verzenden ontvang je van ons een track & trace code. De verzendkosten binnen Nederland zijn €5,95 per bestelling. Verzending van de bestelling binnen 1-3 dagen.

Indien de bestelling meer dan € 75,00 bedraagt worden er bij bestellingen in Nederland geen verzendkosten in rekening gebracht.

Ophalen in de boutique

Wanneer je je pakket op wilt halen in de winkel, kun je deze optie selecteren bij het afrekenen in de webshop. Wij zorgen dat de bestelling voor je klaar ligt! Onze winkel is te vinden aan De Dijk 4 in Dokkum. 

Retourneren

Indien (een deel van) de bestelling onverhoopt niet aan de wensen voldoet, kan de bestelling binnen 8 dagen na ontvangst geretourneerd worden. Stuur vóór het retourneren een e-mail naar [email protected] met als onderwerp 'retour' en vermeld in de e-mail het volgende:

  • Naam
  • Ordernummer
  • Product
  • Reden van retour

Zodra wij de e-mail hebben ontvangen sturen wij een bevestiging per e-mail. De ongebruikte artikelen mogen opgestuurd worden naar:

Lievelings Kids Boutique 
De Dijk 4
9101 MN  Dokkum

De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant. Als wij het artikel hebben ontvangen betalen wij binnen 14 dagen het bedrag van de retourneerde artikelen terug. 
 

Ruilen

Als de maat of kleur van het artikel dat je besteld hebt niet naar wens is, dan kun je dit altijd binnen 8 dagen na ontvangst ruilen (mits voorradig). De verzendkosten hiervan zijn voor rekening van de klant. De aanvraag dient altijd vooraf via e-mail ([email protected]) kenbaar gemaakt te worden.  Zodra je aanvraag door ons bevestigd is kun je de artikelen aan ons retour zenden. 

* Bij he retourneren van items met korting ontvang je een shoptegoed, SALE items vanaf 60% korting kunnen niet geretourneerd worden*